Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@20:21:25 GMT

جامعه به درد ترویج فرهنگ ازدواج های سخت مبتلا شده است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۵۷۲۴

جامعه به درد ترویج فرهنگ ازدواج های سخت مبتلا شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله شعبانی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم ازدواج دانشجویی عنوان کرد: یکی از ساده ترین ازدواج هایی که در طول تاریخ برگزار شده ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) است.

وی افزود: علیرغم این که باید این نوع ازدواج ها به عنوان الگو انتخاب شوند اما متاسفانه شاهد آن هستیم که جامعه ما مبتلا به ترویج فرهنگ ازدواج های سخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه همدان با بیان اینکه نباید حلال های خدا را سخت کنیم، اظهار داشت: برگزاری این گونه جلسات می تواند در امر فرهنگ سازی در جامعه نقش موثری داشته باشد.

وی تاکید کرد: اگر جوانان و خانواده های ما متوجه این قضیه شوند که محبت و مودت و آرامش لازمه زندگی است و با ازدواج های پر خرج و پر هزینه این اتفاق نمی افتد بسیاری از مشکلات از بین خواهد رفت.

حجت الاسلام شعبانی مودت و رحمت بین زن و شوهر را معنای زندگی مشترک عنوان کرد و گفت: زندگی مشترک و ایجاد آرامش بین دو شخص اگر با سادگی شروع شود ثمرات زیادی به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از موانع ازدواج بالا بودن مهریه است، بیان داشت: مهریه حضرت زهرا(س) ۵۰۰ درهم بود که اگر بخواهیم آن را به مبلغ روز تبدیل کنیم ۲۱ سکه می شود و نه تنها حضرت زهرا(س) که مهریه زنان پیامبر (ص) نیز به همین اندازه بود.

امام جمعه همدان بابیان اینکه این مقدار مهریه تعدادی است که اسلام توصیه کرده و سنت پیامبر اسلام بوده و عمل به آن هم مستحب است، گفت: اگر همه خانواده ها این نوع ازدواج ها را ترویج دهند جامعه به این سمت حرکت خواهد کرد.

وی خطبه عقد را تنها یک عبارت ساده ندانست و گفت: عقد زوجیت پیمان مودت و رحمت است و در آن معانی فراوانی نهفته است.

وی در پایان خطاب به این زوج یادآور شد: توصیه بنده به شما این است که همیشه در کنار هم باشید و بدانید که نداشتن تفاهم و این نوع حرف ها واقعیت ندارد چرا که انسان قابلیت تطبیق بالایی دارد و در این شرایط است که می تواند رشد پیدا کند.

کد خبر 4684420

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه همدان ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان

اولین جشنواره ایران دانا با هدف ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و وزارت دادگستری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، چهل و دومین نشست شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری به ریاست امین حسین رحیمی وزیر دادگستری و با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای ملی سیاست‌گذاری مالکیت فکری برگزار و جزئیات فرآیند برگزاری اولین جشنواره اقتصاد دانش‌بنیان و نوآور «ایران دانا» که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و وزارت دادگستری برگزار می‌شود مورد بررسی قرار گرفت.

امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در این نشست ضمن تشکر از اعضای شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری در خصوص حمایت از این جشنواره و نقش‌آفرینی مؤثر در آن، اظهار داشت: علاوه بر حفظ شفافیت و دقت در فرایند داوری و انتخاب برگزیدگان، محتوا و اثرگذاری و خروجی جشنواره ملی ایران دانا نیز باید در مرکز توجه قرار گیرد.

آزمندیان مدیرکل حمایت از مالکیت صنعتی وزارت دادگستری نیز در این نشست و در سخنانی اظهار داشت: مخاطبان جشنواره ملی ایران دانا به دو دسته شرکت‌های دانش‌بنیان شامل ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در مقیاس‌های مختلف و اجزای زیست‌بوم فناوری و نوآوری شامل پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و... تقسیم می‌شوند.

وی با تأکید بر حفاظت از اسرار تجاری شرکت‌ها و اطلاعات خصوصی آنها در طول فرایند برگزاری این جشنواره، افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری جشنواره فراهم آمدن فرصتی برای تمام بازیگران فعال در حوزه علم، فناوری و نوآوری در کشور برای ارایه دستاوردهای خود از تجاری‌سازی و بهره‌مندی از مالکیت فکری است.

ملکی‌فرمعاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز با اشاره به اینکه بعد از تصویب قانون دانش‌بنیان حرکت جدیدی در دولت شکل گرفته و امروز حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند، گفت: دولت در تلاش است سهم اقتصاد دانش‌بنیان از اقتصاد کل کشور به ۷ درصد برسد، بر این اساس استفاده از همه ظرفیت‌ها برای ترویج گفتمان اقتصاد دانش‌بنیان ضروری است.

موسوی، دبیر اجرایی جشنواره نیز در این نشست با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش شرکتی و اجزای اکوسیستم اجرا خواهد شد، افزود: در این جشنواره شرکت‌ها از منظر سازوکار نوآوری، مالکیت فکری، صادرات و اثرگذاری اجتماعی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

جشنواره ایران دانا در نیمه اول تیر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.

هدف از برگزاری این جشنواره که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری برگزار خواهد شد، ارتقای فرهنگ مالکیت فکری در زیست‌بوم نوآوری کشور با تمرکز بر شرکت‌های دانش‌بنیان است.

در این جشنواره که با فراخوان از ده‌هزار شرکت دانش‌بنیان و سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور برگزار می‌شود، دو جایزه نوآوری و مالکیت فکری برای بررسی و نشر داستان‌ها و الگوهای موفق شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی از تجاری‌سازی دارایی‌های فکری و بهره‌مندی از امتیازات مالکیت فکری در عرصه ملی و بین‌المللی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ترویج سیره عملی امام رضا (ع) با برنامه های دهه کرامت
  • قرایی مقدم، جامعه شناس: فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی به طور غیرمستقیم ترویج پیدا می‌کند/ نمی‌توانید فرهنگ را با زور و از بالا به پایین تحمیل کنید
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود